Over TA Events & Traffic

Over TA Events & Traffic - TA Events & Traffic B.V.

Met Time Allround Events & Traffic kiest u voor een jong, dynamisch bedrijf, waar meer dan 25 jaar ervaring in de beveiliging huist. Wij hebben in Rotterdam en omgeving een grote diversiteit aan beveiligingsopdrachten verzorgd, waarvan een groot deel in de evenementenbeveiliging en verkeersgeleiding met TA Events & Traffic.

Voor diverse andere veiligheidsdiensten en services kunt terecht bij Time Allround Security & Services. Te denken valt hierbij o.a. aan: Objectbeveiliging, hotelbeveiliging, horecaportiers, winkelsurveillance, maar ook hondengeleiding, narcotica team en quick response.

Uw veiligheid is onze verantwoordelijkheid

Onze ervaring en kennis strekt zich uit over een breed gebied van beveiliging en verzorging van veiligheidsgerelateerde zaken. Wanneer u ons benadert voor uw evenement of verkeersopdracht zullen wij samen met u kijken welke aanpak er het beste bij deze opdracht past. Wij bieden u een totaalontzorging op het gebied van veiligheid op uw evenement: toegangscontrole, beveiliging gedurende het gehele event, verkeersgeleiders buitenom en EHBO-posten voor het verzorgen van de eerste hulp. Tevens kunt u bij ons terecht voor de verhuur van portofoons, ook wanneer u geen beveiligingsdiensten bij ons afneemt. Bij ons staat de veiligheid van u, uw medewerkers en uw bezoekers voorop.

Contact en meer informatie
Wilt u meer weten over onze evenementenbeveiliging en verkeersdiensten? Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek. Wij kijken naar uw wensen en gaan vanuit daar verder.


- Representatief, vakkundig en professioneel, dat is Time Allround.
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.